Učbeniki in učbeniški sklad

 

UČBENIKI

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate sezname učbenikov za prihodnje šolsko leto 2017/18, ločeno po posameznih programih.

učbeniki ARANŽERSKI TEHNIK 2017-18

učbeniki TRGOVEC 2017-18

učbeniki EKONOMSKI TEHNIK PTI 2017-18

 

 

UČBENIŠKI SKLAD

V prihodnjem šolskem letu 2017/18 uvajamo učbeniški sklad za dijake zaključnih letnikov, ki šolanje zaključujejo s poklicno maturo. Dijaki si bodo lahko izposodili komplet učbenikov za pripravo na poklicno maturo.

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate in natisnete obvestilo staršem in naročilnico za izposojo učbenikov v šolskem letu 2017/18. Izpolnjeno naročilnico je potrebno oddati v knjižnici – knjižničarki Majdi Papež. Za izposojo se zaračuna izposojevalnina, ki znaša 1/3 maloprodajne cene novih učbenikov. Na podlagi oddane naročilnice boste prejeli položnico za plačilo izposojevalnine. Dijaki si bodo lahko izposodili komplet učbenikov s predložitvijo potrdila o plačilu in osebnim dokumentom s sliko. Izposoja bo možna v mesecu septembru 2017.

Ob izteku šolskega leta morajo dijaki učbenike vrniti šoli. Če bo učbenik poškodovan ali ga ne boste vrnili, boste morali zanj plačati odškodnino v višini sorazmernega deleža nabavne cene učbenika.

Interesenti izpolnjeno naročilnico oddajte najkasneje do 24. 6. 2017.

naročilnica Aranžerski tehnik 4. letnik

naročilnica Ekonomski tehnik PTI 2. letnik