Skoči na glavno vsebino

14. 11. 2019 ob 16.30 vabimo starše na predavanje, ki ga bodo izvedli Mavrični bojevniki. Predstavili bodo projekt “Če ne veš, vprašaj“. Predavanje bo v učilnici 001.

Po predavanju bodo skupne govorilne ure od od 17.30 do 19.00.

Mavrični bojevniki projekt predstavljajo takole:

Namen projekta je ne čakati, da se ljudje sami obrnejo po pomoč, temveč smo mladi strokovnjaki tisti, ki k njim pristopimo prvi.

S projektom želimo doseči in ponuditi pomoč vsem posameznikom, ki se zaradi različnih vzrokov, preprek in stigme ne poslužujejo oblik svetovanja in strokovne pomoči v primeru osebnih vprašanj in dilem na katere ne najdejo odgovora. Vsi znamo imeti težave in izzive na nam pomembnih področjih, še posebej doma, v šoli, službi kot tudi med prijatelji in sami s seboj.
Cilj projekta je, da udeležencem ponudimo strokovno in kvalitetno pomoč v neobremenjenem okolju, z uporabo metode »anonimnih vprašanj«.

S projektom želimo doseči, da udeleženci dobijo prave odgovore na njihova osebna vprašanja v živo! Nekaj kar jim mediji, šola, dom in ostala okolja zagotovo ne morejo ponuditi v takšni obliki. Ugotavljamo, da so Izkušnje in znanje moderatorja, ki odgovarja brez dlake na jeziku in brez predsodkov za udeležence v današnjem časih nujno potrebne.
Več o Mavričnih bojevnikih ali o projektu si lahko preberete na njihovi spletni strani.

(Skupno 111 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost